• Evenemang idag
Lördag
28
Oktober 2017
Landskrona Teater Landskrona

Familjelördag

Familjelördag på Landskrona teater - pannkakor och pyssel innan föreställningen på urmysiga teatercaféet och sedan en fantastisk föreställning som hela familjen kommer njuta av uppe i salongen. Teatercaféet öppnar kl. 12, alla barn med biljetter till föreställningen bjuds på pannkaka och saft, föreställningen startar kl. 14.00.

– Rita ett lamm åt mig, är du snäll! Så börjar mötet mellan piloten som tvingats nödlanda i Saharas öken och Lille Prinsen från planet B 612. Det som sedan följer är en av världslitteraturens mest gripande berättelser. Lille Prinsen år en ”kosmisk roadmovie” som handlar om vänskap, kärlek och att det viktigaste är osynligt för ögonen.

Berättelsen om Lille Prinsen är som ett koncentrat av livet självt med all dess glädje och smärta, humor och mänsklig dårskap. Dess kanske viktigaste budskap är att det bara är med hjärtat man kan se ordentligt.

Lille Prinsen är en omtyckt föreställning fylld av poesi, värme och underfundig humor. År 2006 spelade vi Lille Prinsen på Festival au Désert i Saharas öken och föreställningen efterfrågas mer och mer utanför Sveriges gränser.

Lille Prinsen
“…träffsäkert…levande…skickligt…riktigt bra barnteater…barnteater på barnens villkor utan minsta tendens att underskatta dem. “ – Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet

”…en ömsint och mycket rolig föreställning…ett bra stycke av bokens själ…skådespelarna är utmärkta.” – Ulla Pagrot, Helsingborgs Dagblad

”…finstämt och tankeväckande.” – Leif Möller, Ystads Allehanda
Lille Prinsen är en av världslitteraturens mest gripande berättelser.

Speltid: 45 min
Medverkande: Janna Eriksson, Mladen Puric

Biljetter: 60 kr

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjelördag, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari