• Evenemang idag
Lördag
18
November 2017
Landskrona Teater Landskrona

Familjelördag

Familjelördag på Landskrona teater - pannkakor och pyssel innan föreställningen på urmysiga teatercaféet och sedan en fantastisk föreställning som hela familjen kommer njuta av uppe i salongen. Teatercaféet öppnar kl. 12, alla barn med biljetter till föreställningen bjuds på pannkaka och saft, föreställningen startar kl. 14.00.

Varför är det så svårt att säga förlåt?
Och är det ännu svårare att förlåta?
På en scen där fredagsmys möter Las Vegas presenterar artisterna Miguel och Santos en komisk varieté, där allt går fel innan det ställs till rätta. Men hur gör man för att bli förlåten?

Obanteatern har tillsammans med Ika Nord skapat en ny, rolig och tänkvärd föreställning medspecialskrivna popörhängen som ”Det var inte meningen” och ”Kan du förlåta mig?”

Biljetter: 60 kr

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Familjelördag, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari