• Evenemang idag
Fredag
13
Oktober 2017
Landskrona Teater Landskrona

Skämmig Företagspunk

När gjorde du bort dig på jobbet senast? Sådär så att det blev riktigt pinsamt, så att du fortfarande får en liten isklump i magen och hjärtan sjunker en aning i bröstkorgen när du tänker på det? Kanske kan du redan skratta åt det, men kanske mörkar du fortfarande din skämmiga historia.

Det finns något otroligt frigörande att tillsammans med andra lätta sitt hjärta och dela med dig av några av sina mörkaste hemligheter.

På kulturnatten plockar vi på reklambyrån Moob tillsammans med Albins folkhögskola Skrivarlinjen fram stora skämmskudden och ger dig möjligheten att komma och ha det pinsamt tillsammans med oss. I teatercaféets trygga rum kan vi dela med oss av våra jobbhistorier. Klockan 19.00 kör vi igång. Vill du verkligen lätta på trycket ställer du dig på vår scen och delar med dig. Är steget dit fortfarande lite för långt kan du skriva ner din historia på ett stort pappersark som vi sedan hänger upp på scenen. Kanske läser någon annan till och med upp din historia sen. Tillsammans skapar vi en riktigt pinsam konstinstallation. Serveringen håller öppen så du kan stärka dig med en kopp kaffe eller dricka en god öl.

PS. Du kan redan nu maila in din historia till oss, så ser vi till att din skam finns svart på vitt för allmän beskådan under vår pinsamma afton. Och din historia FÅR vara anonym om du vill, bara säg till om det i mailet.

info@moob.se

I siffror

18 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

57 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Skämmig Företagspunk, Landskrona Teater

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December