• Evenemang idag
21-24
Okt 2017
Landskrona stadsbibliotek Landskrona

Möt Ahmad Khan Mahmoodzada

Ahmad Khan Mahmoodzada från Afghanistan, är barnskådespelare från den prisbelönta världssuccén Flyga drake. Tisdagen den 24 oktober kl 18.00 kommer Ahmad till biblioteket för att berätta om sina erfarenheter från filmen.

För fyra år sedan var Ahmad tvungen att fly från sitt hemland på grund av filmen han spelade in som tioåring. Vissa av scenerna i Flyga drake ansågs mycket kontroversiella och Ahmad och hans familj fick stora problem med både mobbning och förföljelse.

Lördagen den 21 oktober kl 14.30 ser vi film inför Ahmads besök. Inledning och diskussion med Mojtaba Balal och Anders Kjellström.

Mojtaba kommer ursprungligen från Afghanistan och Anders har tillbringat tid i Afghanistan och är författare till Dagbok från Afghanistan.

Programmen arrangeras i samband med bibliotekets Klassikersprojekt samt Landskrona Fritid och Kulturförvaltnings och Hemslöjdens projekt Flyga drake.

I siffror

15 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

49 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Möt Ahmad Khan Mahmoodzada, Landskrona stadsbibliotek

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December