• Evenemang idag
Söndag
10
December 2017
Pumphuset Borstahusen Landskrona

Sångkören Divertimento: Jultoner Vid Sundet

Jultoner vid sundet med sångkören Divertimento

Divertimento är en glad och färgsprakande blandad kör med en bred repertoar.

Divertimento är i dagsläget 16 sångare i blandad ålder som ses på tisdagkvällar för repetition under ledning av vår dirigent Mia Sandquist.
Divertimento sprider gärna vår sångglädje och verkar för ett rikt kulturutbud för alla åldrar genom olika konserter och framträdanden i Landskrona.

I Jultoner vid sundet bjuder vi både på riktiga julklassiker och lite modernare stycken i en stämningsfull mix. Kom och lyssna, ät något gott och njut av julstämningen.

Inträde 50 kronor

Restaurangen serverar en julinspirerad söndagsbuffé med både favoriter från julbordet och en del av Pumphusets specialiteter för 325 kronor. Det går bra att boka bord även om man inte önskar äta, uppge ”bara dryck” vid bokning.

I siffror

27 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

60 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Pumphuset Borstahusen). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sångkören Divertimento: Jultoner Vid Sundet, Pumphuset Borstahusen

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Februari