Lördag
26
Maj 2018
Landskrona Trädgårdsgille Landskrona

Trädgårdsloppis

På Trädgårdsloppisen kan du hitta trädgårdsprylar och växter av alla möjliga slag. Kanske har någon annan en planta av just den växten du så länge letat efter? Kanske någon innovativ sorts kruka? Det är här du finner det personliga som andra trädgårdsintresserade delar med sig av! Alléskolan säljer fika och det blir aktiviteter och underhållning under dagen. Det är fri entré. Varmt välkomna!

Vill du vara med och sälja på Trädgårdsloppisen?
Det kostar inte något att stå och sälja på loppisen men du behöver anmäla dig via formuläret på vår hemsida: https://www.landskrona.se/tradgardsloppis

Sista anmälningsdatum för att sälja på loppisen är torsdagen den 17 maj.

Det är bara trädgårdsrelaterade saker som får säljas dock inte möbler. Du har själv med bord eller filt att ställa upp dina loppor på. Den här loppisen är till för privatpersoner och föreningar. Har du företag hänvisar vi till Trädgårdsmarknaden under Landskrona Trädgårdsgille.

I siffror

61 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

56 st

har besökt evenemanget på Landskrona.com
Boenden närmast Landskrona Trädgårdsgille natten mellan 26 och 27 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Landskrona Trädgårdsgille). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Trädgårdsloppis, Landskrona Trädgårdsgille

POPULÄRT I Landskrona JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Landskrona.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Landskrona. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars